Sportverenigingen

Sport in Nederland kan niet zonder vrijwilligers. Toch zie je dat veel verenigingen en clubs moeite hebben om vrijwilligers aan zich te binden en te behouden. Heeft jouw vereniging openstaande vacatures voor bijvoorbeeld bardiensten, materiaalbeheer, onderhoud of andere taken? Meld dit dan nu aan bij VIP! Assen.
Klik hier voor een handleiding hoe je vacatures plaatst. Hulp nodig? Stuur gerust een mail naar; vip@vaartwelzijn.nl

 

Wil je als vrijwilliger helpen bij sportverenigingen?
Om makkelijker te zoeken kun je de vrijwilligers vacatures bij 'werksoort' filteren op 'sport en recreatie'.

 

Over VIP! Assen
VIP! Assen is onderdeel van Vaart Welzijn en staat voor Vrijwilligers Informatie Punt. VIP! Assen informeert, adviseert, ondersteunt en versterkt vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties op het gebied van vrijwilligerswerk. De samenwerking tussen Vaart Welzijn en Assen Sportstad creëert een versterking op het gebied van vrijwilligerswerk en draagt bij aan een brede ondersteuning en promotie van sportvacatures in Assen.

 

Vrijwilligerswerk zorgt voor zingeving, voldoening en kan zorgen voor leuke contacten en betrokkenheid met de sportvereniging. Door een goede wisselwerking van het aanbod tussen verenigingen, clubs, sportorganisaties en evenementen samen met de vrijwilligers is het mogelijk om elkaar te versterken. Vrijwilligers komen niet uit de lucht vallen, het is dan ook belangrijk om aandacht te blijven geven voor je openstaande vacatures. Dus, betrek opa, oma, ooms en tantes en zorg ervoor dat de vrijwilligers in de sport blijven bestaan!