Terug naar Nieuws

Sociale kaart Assen

Gepubliceerd op:

Op zoek naar een gezellige koffieochtend in jouw wijk? Wil je meer weten over een budgetcursus? Wil je graag bewegen maar je weet niet waar je terecht kunt? Of zoek je juist een plek om vrijwilligerswerk te doen? Je vindt het allemaal op de Sociale Kaart.

Op de Sociale Kaart Assen vind je informatie over allerlei maatschappelijke organisaties. We delen hun aanbod van diensten, ondersteuning en activiteiten voor de
inwoners van de gemeente Assen.
Gegroepeerd op onderwerp en wijk. De kaart geeft een overzicht van alle vrij toegankelijke hulp en ondersteuning in de gemeente Assen. En waar je die, bij jou in de
buurt, kunt vinden. Er zit vast iets voor je bij!

De Sociale Kaart Assen
Op de Sociale Kaart Assen vind je informatie over sport, wonen, vervoer, vrije tijd en nog tal van andere onderwerpen.
Je kunt zoeken op onderwerp, maar óók gericht op wijk. Dus ook als je niet precies weet wat je zoekt, maar wel graag iets in je eigen wijk wilt, kun je op de Sociale Kaart terecht.

Je vindt er meer informatie over de activiteit of organisatie en ook contactgegevens, zodat je direct weet waar je zijn moet en hoe je contact kunt opnemen.

Hoe werkt het?
Ga naar www.socialekaartassen.nl. Hier kun je kiezen op onderwerp, maar je kunt ook direct naar het aanbod in jouw wijk gaan. En weet je het nog niet precies? Dan is er ook nog een kaart van Assen, waar het aanbod op te vinden is.

We streven ernaar om de Sociale Kaart Assen zo volledig mogelijk te houden. Mis je een activiteit of wil je jouw sociale organisatie graag op de kaart zetten?
Geef het door via de website of mail naar socialekaart@assen.nl, dan gaan wij voor jou aan de slag!

NLdoet op 15 en 16 maart 2024!!

01-03-2024
Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert …
Lees meer over NLdoet op 15 en 16 maart 2024!!