Terug naar Nieuws

Het Compliment van Drenthe

Gepubliceerd op:

 Zet je vrijwillgersorganisatie in het zonnetje en doe mee! 

In 2024 gaat Hét compliment van Drenthe over het thema informele zorg en ondersteuning. Informele zorg is er in vele vormen, zoals mantelzorg, burenhulp, contact met lotgenoten en zelfhulp. Vrijwilligers geven bijvoorbeeld emotionele steun of praktische hulp. 

Met ‘Hét compliment van Drenthe’ willen we vrijwilligers in het zonnetje zetten en hen een kans geven om wat extra’s te doen met een geldbedrag van 3.000 euro voor een vereniging, club, initiatief of organisatie in Drenthe. In 2024 is er in het bijzonder aandacht voor het thema ‘informele zorg en ondersteuning'. Dit thema komt uit de Sociale Agenda Drenthe. Elk jaar komt een ander thema uit deze Agenda aan bod.

Doe mee!

Werken jullie als vrijwilligersorganisatie aan informele zorg? Inspireer je anderen en werk je samen? Doe dan mee en maak kans op Hét compliment van Drenthe 2024! Meld je eigen organisatie/initiatief vanaf 2 t/m 30 september 2024 aan of nomineer een andere organisatie.

NLdoet op 15 en 16 maart 2024!!

01-03-2024
Elk jaar in maart organiseert het Oranje Fonds deze grote vrijwilligersactie. NLdoet zet vrijwillige inzet in de schijnwerpers en activeert …
Lees meer over NLdoet op 15 en 16 maart 2024!!