Terug naar overzicht

Buurtbemiddeling Assen

Als ergernissen of meningsverschillen tussen jou en je buren hoog oplopen en het lastig is om tot een gesprek te komen, helpen de buurtbemiddelaars van Vaart Welzijn jou en je buren graag. Onze onpartijdige bemiddelaars kijken samen met jou en je buren naar de mogelijkheden om tot een goede oplossing te komen. Buurtbemiddeling kan worden ingezet bij bijvoorbeeld overlast, ruzie of een slechte relatie met je buren.


Klik hier voor meer informatie.


 


 


 

  • Doelgroepen: Iedereen.
  • Werksoorten: Hulpverlening, Welzijnswerk.
Vaart Welzijn  logo

Vaart Welzijn

Vaart Welzijn is de welzijnsorganisatie in de gemeente Assen en maakt zich sterk voor de bewoners in wijken en dorpen op het gebied van wonen, zorg, welzijn, jeugd en participatie (meedoen in de samenleving).
Vaart Welzijn maakt als werkorganisatie deel uit van Tinten. Door professionals en maatschappelijke organisaties in het sociale werkveld te verbinden, te ondersteunen en te faciliteren brengt Tinten inwoners en organisaties bij elkaar: dus niet ieder voor zich, maar samen. Als werkorganisatie behouden we daarbij altijd onze lokale kleur. Kortom: krachten bundelen waar het kan, kleinschalig waar het moet.

 

 

 

 

 

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!