Terug naar overzicht

ANWB AutoMaatje Assen

ANWB AutoMaatjeMensen raken meer geïsoleerd van de buitenwereld doordat hun mogelijkheden om naar buiten te gaan - bijvoorbeeld door leeftijd of gezondheidsproblemen - steeds beperkter worden. Zelf autorijden lukt vaak niet meer en u wilt ook niet steeds een beroep doen op familie, vrienden of buren als u ergens naartoe wilt.

Kunt u zelf geen vervoer meer regelen en geen gebruik maken van de vervoersvoorzieningen in de gemeente? Vraag dan hulp aan ANWB AutoMaatje Assen. Een AutoMaatje is een vrijwilliger die minder mobiele plaatsgenoten met hun eigen auto naar bijvoorbeeld de kapper, de huisarts, het ziekenhuis of een vriend of vriendin voor een gezellig koffiebezoek brengen.


Hoe werkt het?


Bel uiterlijk 2 werkdagen van tevoren tussen 10.00 en 12.30 uur met ANWB AutoMaatje Assen via 06 823 572 86 of mail naar anwbautomaatje@vaartwelzijn.nl. We informeren u dan over wat de rit ongeveer gaat kosten (we rekenen tijdelijk € 0,35 per kilometer i.v.m de hoge brandstofkosten) en gaan op zoek naar een AutoMaatje bij u in de buurt. De vrijwilliger komt u vervolgens op het afgesproken tijdstip thuis ophalen. Na de rit kunt u het bedrag voor de gereden kilometers contant betalen aan de vrijwilliger.  


Een filmpje van AutoMaatje is hier te zien 

  • Doelgroepen: Volwassenen, Ouderen.
  • Werksoorten: Welzijnswerk.
  • Activiteiten: Vervoer.
ANWB AutoMaatje - Vaart Welzijn logo

ANWB AutoMaatje - Vaart Welzijn

Vanaf september 2019 is ANWB AutoMaatje in Assen gestart. Vervoer door vrijwilligers voor minder mobiele Assenaren. Niet voor iedereen is het vanzelfsprekend om even boodschappen te doen, naar het ziekenhuis te gaan of bij iemand te bezoeken. ANWB AutoMaatje maakt het mogelijk!

ANWBAutoMaatje Assen is onderdeel Vaart Welzijn

Reageren

Heeft u interesse?

Bemiddel mij met de aanbieder!